Tjäna pengar med en hårblogg

Om du älskar hår och skönhet kan du tjäna pengar på det genom att starta en blogg. Det är många som går ut på nätet för att hitta bra kunskap och surfar då in på relevanta och informativa bloggar.

Blogga som frisör

Om du har en frisörsalong är det smart att också ha en blogg. Du kan både använda bloggen för att få fler kunder, men också för att sälja produkter. Om du har en salong kan du också testa på att vara lite innovativ och erbjuda klippning i hemmet. Ett tips är då att skaffa bra inredning till din bil hos https://www.worksystem.se, kanske rent av inreda en minibuss till en hårsalong, och på det viset verkligen stå ut! När du bloggar om hår kan du ge dina kunder goda hårtips, så kommer de att gilla dig som frisör och besöka din salong.

Hårblogg

Du behöver inte ha en frisörsalong för att driva en bra hårblogg, däremot måste du älska hår och ha mycket kunskap. Ett tips för att verkligen få besökare till bloggen och kunna tjäna pengar på den, är genom att skapa snygga gör-det-själv-artiklar. Då kan du visa läsarna hur man steg-för-steg- skapar senast trenden eller hur man kan skapa enkla, eller svåra, festfrisyrer på egen hand. Om din blogg blir stor kan du också sälja produkter på din sajt, och även åka på mässor, och alltså skapa ett “hårföretag” av din blogg.