Så kan du shoppa rabatterade hårvårdsprodukter

Schampo, olja och inpackning – oavsett vilka hårvårdsprodukter som ingår i den dagliga rutinen kommer man snart upp i en ansenlig summa för dem. Samtidigt spenderar man gärna en del pengar på håret, just för att ett fräscht och friserat hår kan påverka hur man känner sig.

Dessutom kan en omsorgsfull hårvårdsrutin förlänga tiden som behöver gå mellan de olika frisörbesöken. Med andra ord är den dagliga hårvården viktig. Genom att kolla runt på nätet kan du hitta rabatterade hårvårdsprodukter, som gör det ännu enklare för dig att vårda håret omsorgsfullt.

Köp hårvårdsprodukter via rabattsajter

I dag finns det en rad rabattsajter som samlar rabatter och reor hos olika webbutiker. För att exemplifiera finns hejsenior.se, vilka ger seniorer rabattkoder så att de kan shoppa billigare online.

För att få rabatt på hårvård behöver du egentligen inte göra så mycket mer än att surfa in på en rabattsida, klicka dig direkt vidare till sektionen för mode och skönhet samt klicka dig vidare därifrån till den aktuella butiken.

I vissa fall kan du få en rabattkod. Denna kan du kopiera och skriva in i rabattfältet när du checkar ut din kundvagn. Det kan vara lite olika rabattregler på olika sajter, så kolla runt på sajterna först.

Vid aktuella rabatter på Hejsenior.se kan du kopiera koden med ett finger- eller knapptryck och sedan klicka på ”Gå till butik”. Det här är ett exempel på hur upplägget kan se ut. Finns det en hårvårdsrabatt någonstans hittar du den sannolikt här!

Samma sak med populära Refunder.se. Kanske känner du till rabattsajten? På denna finns i stort sett alla rabatter, men upplägget är något annorlunda i jämförelse med Hejsenior.se.

För att nyttja Refunder måste du nämligen registrera ett konto och uppge dina betalavgifter. Samtidigt kan du få rabatt och återbäring på dina hårvårdsinköp, och just återbäringen förs tillbaka till det betalkonto du uppgett. Väldigt smidigt!

Hur får du då rabatten? Det brukar räcka att du klickar dig till den önskade hårvårdsbutiken via Refunder. Att handla med rabatt är alltid lika tacksamt när man är senior och pensionär och behöver spara varje slant man kan på sina inköp.

Andra ställen för att shoppa hårvård billigt

Det finns många oväntat bra hårvårdsprodukter i den vanliga mataffären. Om du beger dig till en större Coop- eller Ica-butik finns massor av kvalitativa produkter att välja på. Däremot är de vanliga matbutikerna inte nödvändigtvis de billigaste shoppingställena.

Om du vill shoppa hårvård billigt kan du i stället ta bilen eller bussen till de lite större lågprisbutikerna, som vanligen ligger strax utanför stadskärnan. På Dollar Store, Rusta och ÖoB kan du köpa schampo, olja och inpackning billigare än i mataffären.

Det kan skilja så mycket som upp till halva priset, vilket gör en väsentlig skillnad för pensionärsplånboken.

Hårvård