Ordna din alldeles egna salong hemma

Alla älskar väl att gå till salongen och bli ompysslad då och då. Det är kanske mer ofta än sällan som man önskar att man hade någon som tvättade håret, fönade och sedan stylade det så att man ser alldeles perfekt ut. Det kan dock vara lite jobbigt för plånboken att leva lyxliv och ha en frisör till att fixa frisyren varje dag, så varför inte skapa en salong hemma där du kan skämma bort dig själv ordentligt?

Bygg själv

Det kanske tar lite längre tid än att låta proffsen göra jobbet, men har man inte tummen mitt i handen och lite tid över på dagarna så kan man inhandla material på Byggmax och sedan fixa salongen själv. Det här är det absolut billigaste alternativet. Genom att söka på olika salonger online kan du finna mycket inspiration. Ibland är det inte alls svårt att få hemmasalongen att se väldigt bra ut! Investera lite tid och pengar så ska du se att det blir snyggt och precis så som du vill ha det.

Tjäna pengar på din hemmasalong

Att bjuda in vänner kan bli långtråkigt i längden om du ständigt är den som ska fixa och ta hand om alla. Gör hobbyn till ett extrajobb och ta betalt när du tar hand om andra. Ska du starta en verksamhet så kan det vara klokt att inreda salongen med ett litet kontor där du kan arbeta och förvara viktiga dokument. Det enda som behövs är egentligen bara ett skrivbord och en plats för förvaring av dokument.