Hårsvall i regnbågens färger

År 2018 kom med en del intressanta hårtrender. Det silvergrå håret blev en populär trend som fortfarande håller i sig, men det är inte den enda. En annan trend som kan sägas vara ännu mer extrem är att färga hela håret i olika nyanser, likt en regnbåge, fast i mänsklig form.

Hur ser regnbågs-looken ut?

Den här intressanta looken är definitivt en kreativ kontrast till det gråa håret som på sätt och vis påminner om mormor. Här hyllar man färgerna, och looken passar givetvis perfekt till festivaler och liknande. Exakt hur looken ser ut varierar; det finns varianter i helblått, rosa överhår och lila underhår samt alla andra kombinationer du kan tänka dig. Stilen handlar mycket om att vara fri och våga uttrycka sig precis som man vill, utan några restriktioner.

Hur får man till looken?

I det här fallet beror det lite på vad du är ute efter. Att själv färga eller tona hela håret i en enda nyans är fullt möjligt – det gäller bara att göra lite research kring valet av produkter. Skulle du istället vilja ha flera färger i håret rekommenderas det däremot att gå till en frisör. Att förvandla hela håret till en regnbåge är trots allt inte det enklaste!