Top 3: Bästa hårprodukterna 2019

Som de flesta av oss vet marknadsförs i princip alla skönhetsprodukter som fenomenala, men lång ifrån alla lever upp till förväntningarna. Nedan har vi sammanställt en lista över de bästa produkterna och som tveklöst hjälpt till att hålla mitt långa blonda hår friskt.

Kérastase Résistance

Den gröna serien från Kérastase, eller Résistance som den också heter, är utmärkta produkter som är särskilt vårdande för torrt, färgat eller skadat hår. Eftersom de innehåller mycket proteiner av hög kvalitet stärker de verkligen håret på djupet, vilket märks redan efter en till två veckor. Håret känns starkare och hela hårkvaliten verkar betydligt bättre. Tyvärr är serien en av de dyraste, men produkterna är definitivt värda pengarna.

Olaplex

Olaplex stärker håret på ett sätt som få produkter gör. Produkten kan med fördel användas som en inpackning varje vecka, framförallt innan du ska färga håret. Olaplex rekommenderas framförallt om du har blont eller väldigt långt hår, eftersom det är de typerna av hår som kräver extra starkt skydd.

Wella Luxe Oil

Oljan som både bygger upp håret och gör det silkeslent ända tills nästa tvätt är den från Wella Professionals Luxe serie. Även den här produkten finns att köpa på salonger, och jag skulle vilja påstå att det här är den bästa oljan jag någonsin provat.

Slutord

Vilka produkter som är bäst kan självklart variera beroende på hårtyp, kost och andra faktorer. Det ska också nämnas att den här artikeln inte sponsras av någon – inte heller är den skriven i marknadsföringssyfte. Produkterna ovan har varit suveräna för mig och jag rekommenderar dem starkt, men huruvida de har samma effekt för dig kan givetvis inte garanteras. För att hitta produkterna som passar dig rekommenderar jag att du provar dig fram, och väljer olika produkter varje gång det är dags att köpa nya. Lycka till!