Blogg om skönhetstips för mammor

De som har blivit mammor förstår vitsen med att starta en blogg med smarta skönhetstips för mammor i olika åldrar. Det är livets största prövning och käraste skatt att bli mamma, men skönhetsrutinerna blir ofta lidande mellan vaknätter och det nya livet som väntar runt hörnet när den lilla bebisen har gjort entré. Det kan tyckas skämtsamt men det finns forskning som visar att det motsvarar 2.5 heltidstjänster att vara mamma. Då är det också lätt att förstå att en blogg med inriktning på snabba och snitsiga skönhetstips för mammor är en hit.

Enkla och lösningar

Eftersom mammalivet kan vara riktigt stressande uppskattar många mammor snabba och enkla lösningar som man till exempel kan använda sig av hemma när barnet sover middag. Visst kan man åka iväg själv ibland och unna sig manikyr, pedikyr och ansiktsmasker men oftast kostar det en hel del och mamman har svårt att koppla av och njuta av den barnfria tiden. Ett hett tips för bloggen är att ge konkreta råd om skönhetsprodukter som förenklar livet. Kokosmjölk har oanade egenskaper och kan användas för att återfukta huden och undvika besvär med torrhet och klåda efter timmar och dagar av fokus på barnets behov. Detta är ett tips som sparar både pengar och tid. Det finns gott om dyra krämer som mammor varken hinner handla eller använda.

Egenvård

Det finns en hel del man kan göra hemma, som till exempel egna ansiktsmasker och ta ett långt och välgörande bad emellanåt. Det är dock viktigt att man tar det lugnt i sin jakt på förenkling och passar på att tipsa om vanliga skönhetsmissar som det kan vara bra att undvika. Till exempel ska man inte peela huden i ansiktet för mycket, även om det känns som att man aldrig blir av med trötthetskänslan och längtar efter att förnya sig. Egenvård handlar också om att förenkla för sig själv inom alla tänkbara områden. Att köpa presenterna hos myHeart.se till er babyshower är till exempel ett tips som de flesta gravida mammor uppskattar. Det finns en uppsjö av olika ingångar och teman för den som vill rikta in sig på att skriva en blogg för mammor som befinner sig mitt i den mest fantastiska fasen i livet, men också en av de mest stressande.

Dieter och dofter

Många mammor våndas över att de inte blir av med mammakilona tillräckligt snabbt eller oroar sig över att de luktar illa på grund av att tiden knappt räcker till och den lilla kräks överallt. Då kan en blogg om tips på mat som håller huden fräsch och spänstig vara perfekt eller en recension över sommarens bästa parfymdofter. Den bästa bloggen av dem alla kanske skrivs av en mamma för mammor. Självupplevda situationer och tips som kommer från någon som själv har provat dem uppskattas kanske mest av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *